Netwerk

De router verdeelt de internetverbinding. De meeste internetproviders leveren een modem waar de router al ingebouwd zit maar die heeft vaak een klein bereik, beperkte veiligheidsopties en een lage snelheid.

Onze routers halen een theoretische snelheid van 100 Gbps over een netwerkkabel en  7 Gbps over het Wifi netwerk.

*afhankelijk van ISP abbonement.

Naargelang je behoefte plaatsen plaatsen we apparatuur dat op 2,4 GHz, 5GHz of zelfs op 60GHz uitzend en gebruiken we beamforming, multiroom of Mu-mimo technologie om zeker te zijn dat je overal een uitstekende verbinding behaalt.

 

Is er Wifi in Tahiti?

Daar zijn we niet zeker van, wat we u wel kunnen garanderen is onze expertise inzake de opzet van uw huisnetwerk en bedrijf.

Met de totaal kennis van Terrabytes om u de correcte apparatuur te bezorgen voor elk doel bent u gerust dat u toekomstgericht en betrouwbare aankopen doet.

Draadloze netwerken

Door de toename van het gebruik van laptops, smartphones, IOT en tablet hebben we steeds meer een goede en snelle WiFi oplossing. Terrabytes installeert daarom steeds meer WiFi netwerken die klaar zijn voor deze trend en met een perfecte performantie. Daarom hebben wij gekozen voor de beste hardware providers op dit gebied. Elk huis en organisatie heeft behoefte aan een stabiel en storingsvrij draadloos netwerk. Dit om de continuïteit , entertainment en productiviteit te blijven garanderen.

Servers & Nas

Ben je op zoek naar een apparaat waarop je persoonlijke bestanden veilig opslaat én tegelijkertijd media zoals films, series en muziek afspeelt op je tv, console of telefoon? Dan is een NAS (Networked Attached Storage) een goede oplossing.

Een NAS is een of meerdere harde schijven in een apparaat dat met je netwerk verbonden is. Daarmee stream je onder andere videobestanden, maak je back-ups en beheer je je eigen persoonlijke cloud

Omdat een NAS vaak 2 of meer bays (harde schijf sloten) heeft, draai je RAID opstellingen. Hierdoor dupliceer je data of verdeel je automatisch bestanden in stukjes. Daardoor zijn al je bestanden extra goed beveiligd tegen schijfuitval en dataverlies. Dit heet RAID (Redundant Array of Independent Disks). Wil je hier advies over?

Zakelijk

Cloud storage, backup, mail server..

Particulier

Mediatheek, downloads, apps..